x

Bossa de la carrera

Quan visites Expo 21K, la fira de la carrera de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich, podràs arreplegar la teua bossa de la carrera, en la qual trobaràs productes molt interessants i útils.

A més, diumenge, quan arribes a la meta, t’entregarem la bossa finisher amb més productes que t’ajudaran a recuperar-te.

BOSSA DE LA CARRERA

CÒCTEL NATURAL IMPORTACO

Les carreres de llarga distància són un dels exercicis més exigent que fem els esportistes. La nostra alimentació és clau per a poder enfrontar-nos a estos reptes i el còctel natural, el millor snack per a afrontar-les. Compost per ametla, anou i anacard, sense res afegit…, simplement natural. Font de fibra.

ESTIC ANTIRASCADES RNB

L’estic antirascades d’RNB prevé i protegix els peus de les rascades de bambolles provocades pel calçat.

Crea una pel·lícula protectora invisible que no esvara, de manera que reduïx immediatament el fregament. Es pot aplicar tantes vegades com calga, en la zona dels peus on es vulga previndre el fregament amb el calçat (talons, dits, empenya…)

CHIC-KLES ENERGY: ENERGIA MODE ON

Els Chic-Kles Energy són el teu complement alimentari en forma de xiclet, amb ginseng, guaranà & cafeïna. Si vols augmentar el teu rendiment físic, o necessites un aliat per a superar els moments mentalment més exigents…

Digues adeu al cansament i mantín sempre la teua bateria carregada! Este xiclet et va a la perfecció.

SUPREMA CENTRAL LECHERA ASTURIANA

Cada got de llet Suprema de Central Lechera Asturiana t’aporta el 25 % de la proteïna, el 50 % del calci i el 100 % de la vitamina D que necessites cada dia. I tot això, sense additius artificials. I és que, gràcies al procés d’ultrafiltració, concentrem de manera natural el millor de la llet: més calci i més proteïna per a mantindre la teua massa òssia i muscular.

SANYTOL DESINFECTANT

Sanytol desinfectant per a la bugada és un additiu que s’afig en les bugades, elimina el 99,9 % dels gèrmens en la roba i també elimina completament les males olors causades per bacteris. Ideal per a la roba d’esport, digues adeu a l’olor de suor i disfruta d’una agradable aroma.

HYDROPROTECT & AQUAPHOR EUCERIN

Hydroprotect

Un protector solar facial líquid ultralleuger per a tota classe de pells, fins i tot la pell sensible: la innovadora gamma de protecció Eucerin® Sun amb Advanced Spectral Technology combinen filtres UVA/UVB per a una protecció molt alta contra els raigs UV i licocalcona A per a la neutralització dels radicals lliures induïts pels raigs UV i la llum visible d’alta energia. L’àcid glicirrètic estimula el mecanisme de reparació de l’ADN de la pell.

Protecció solar molt alta contra els raigs UVA i UVB i la llum HEVL per a la cara. Fórmula ultralleugera d’absorció ràpida amb acabat invisible. No apegalós, no gras, sense residus.

Aquaphor

Aquaphor accelera la regeneració de la pell danyada, fins i tot la més sensible. Fórmula amb alta tolerabilitat, sense conservants.

TOVALLOLETES REFRESCANTS DELIPLUS

Les tovalloletes refrescants Deliplus de venda en Mercadona tenen un format monodosi per a utilitzar en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Estan fetes amb un teixit de fibres d’origen natural, són perfectes per a usar després de la carrera i deixen una sensació refrescant en la pell. A més, les pot usar tota la família.

VELARTE PIPAS

Potencia la teua energia amb Velarte Pipas! Delicioses barretes de pa cruixent enfornades, amb llavors de gira-sol. Són la font de nutrients ideal per a persones amb un estil de vida actiu.

Amb estes barretes aconseguiràs el toc perfecte després d’una mitja marató, i a més, estan boníssimes! Alimenta el teu dia de manera saludable!

BOSSA FINISHER

BARRETA DE PROTEÏNES ENERVIT
SABOR COCO-XOCOLATE

La Barreta amb Proteïnes d’Enervit és una barreta idònia en cas de necessitar una major aportació de proteïnes després d’una intensa activitat muscular i esportiva. Cada barreta aporta fins a 10 g de proteïnes i una combinació de vitamines i minerals, la qual cosa la convertix també en un snack perfecte per a prendre entre hores. SENSE GLUTEN.

AIGUA AQUABONA

Aquabona és una aigua mineral natural procedent de quatre brolladors: Santolín (Burgos), Fuenmayor (Terol), Peña Umbría (València) i Fontoira (Lugo), tots triats amb criteris tècnics rigorosos per a garantir la màxima qualitat. A més, l’aigua d’estos quatre brolladors té una composició molt similar.

Però no solament això. Per a preservar els brolladors, s’extrau únicament la quantitat d’aigua que són capaces de generar de manera natural, de manera que s’assegura la seua sostenibilitat.

AQUARIUS

Beguda refrescant que et fa sentir bé i que contribuïx a la teua hidratació diària. Aquarius és font de zinc i seleni i altres sals minerals que potencien el sabor característic del producte.

I això no és tot, perquè a la nostra família de productes en llanda s’unixen altres formats com les botelles de vidre i plàstic reciclat en diferents grandàries perquè pugues disfrutar de tot el sabor d’Aquarius quan vulgues i com vulgues.

PLÀTAN DE CANÀRIES

Plàtan de Canàries és la fruita més consumida pels qui practiquen esport. Més del 95 % dels seus consumidors asseguren que ajuda molt a millorar el rendiment esportiu. Fàcil de portar i de pelar, Plàtan és energia i sabor. Té potassi, és de Canàries, és una fruita extraordinària.

CAQUI BOUQUET

El caqui Bouquet és una fruita ideal per a les persones que practiquen esport: amb un alt contingut d’aigua, essencial per a una bona hidratació; conté fructosa, que proporciona energia, i també potassi, un mineral fonamental per a la contracció muscular (*). La pell és comestible i no conté pinyol ni llavors, és 100 % fruita.

*Informació nutricional revisada per: Grupo de Investigación ALIMNOVA. Dpt. de Nutrició i Ciència dels Aliments. Facultat de Farmàcia. Universitat Complutense de Madrid