x

La Policia Local de Valencia ultima els detalls d’una gran marató

3 novembre, 2015

València es prepara per a la Marató València Trinidad Alfonso i el compte arrere per a l’esdeveniment i la maquinària que fa funcionar la marató, es troba al màxim rendiment. Són moltes les parts implicades, però potser la més essencial, és el treball de coordinació que s’està duent a terme entre la Policia Local de València i la SD Correcaminos, entitat organitzadora de la prova juntament amb l’Ajuntament.

IMG-20151103-WA0004
Al llarg d’aquests dies s’estan ultimant els detalls que faran que València i la seua marató estiguen a l’altura dels millors d’Europa. La Societat Esportiva Correcaminos porta treballant colze a colze amb Jaime Garcia i José Cosín, intendents de la Policia Local de València, així com amb Carmen Mariblanca, intendent general, tots els detalls que afectaran als carrers de la ciutat el pròxim 15 de novembre.

L’esperit col·laborador i el compromís de tots queda latent en aquestes setmanes de treball, per a aconseguir la gran marató que València mereix. En aquest cas, les reunions de treball al costat de la Policia Local són significatives davant la complexa infraestructura que un esdeveniment així necessita, ja que són més de 400 els membres del cos de Policia Local mobilitzats al llarg dels 42 quilòmetres de recorregut i també, sense oblidar, la 10k paral·lela que acompanya a la marató. Tot siga, perquè entre tots aconseguim fer encara més gran a aquesta gran carrera.

IMG-20151103-WA0005

Notícies relacionades